Визнання віри

Священні Писання, що складаються з Старого і Нового Завітів, повністю натхненні Богом, не мають помилок в оригінальних рукописах і заслуговують повної довіри, будучи вищим і остаточним авторитетом у питаннях віри і життя. Є тільки один Вічний, Всемогутній і Досконалий Бог, Творець всього видимого і невидимого, одвічно існуючий в трьох божественних Особах: Отець, Син і Святий Дух. Ісус Христос, який прийняв плоть від Духа Святого і народжений Дівою Марією, істинний Бог і істинна людина, є єдинии посередником між Богом і людьми. З усіх людей Він один був безгрішний по людському єству і досконалий у вченні. Дух Святий відроджує і освячує викуплених, наділяє їх духовними дарами і плодами і перебуває з Церквою в якості Утішителя і Наставника. В Адамі всі людство було створене за образом і подобою Божою. В результаті гріхопадіння Адама людина стала розбещеною, позбулася спілкування з Богом і знаходиться під Його гнівом і прокляттям. Людина потребує відновлення спілкування з Богом, але абсолютно не здатна досягти цього своїми силами. Вічне спасіння дається людині лише Божою благодаттю через замісну смерть Ісуса Христа. Людина отримує спасіння лише через віру в Ісуса Христа, незалежно від своїх справ. Однак добрі справи є неодмінним результатом спасіння. Ісус Христос воскрес із мертвих в тілесному вигляді, вознісся на небеса і в кінці часів повернеться, щоб судити живих і мертвих по їхніх справах. Остаточною долею неправедних людей, а також сатани і його військо є вічні муки і відділення від Бога (пекло), а праведних - вічне життя з Богом (рай).

Важлива нотатка

Той факт, що на цьому сайті міститься інформація про ту чи іншу групи означає лише те, що ми маємо саме богословську незгоду. Цим ми не висловлюємо свою думку про шкідливість групи із соціологічної або психологічної точки зору, окрім тих випадків, коли про це зазначено прямо.